Founder at Kuorum

 

Taula redona:”Participación ciutadana, tecnologia i aplicaciones” “Sistemas de participació ciutadana per al compromís social i Polític”

Inscriu-te ací!

 @matnso
 linkedin.com/in/mnsoroca

Ajude a les corporacions i governs a innovar a través de la participació en línia. Coordinar el treball d’un equip format pels desenvolupadors tecnològics més brillants i els experts en campanyes en línia pot ser un desafiament, però també em resulta enriquidor i divertit. En 2016, l’Acadèmia d’Arts Polítiques i Ciències de Washington ens va atorgar el premi al Millor GovTech de l’Any. Però el premi més complet és veure els nostres clients i usuaris aconseguir objectius ambiciosos gràcies a la nostra tecnologia.

L’esperit empresarial, la tecnologia i la passió per resoldre els desafiaments socials sempre han sigut una constant en la meua carrera. Vaig estudiar enginyeria mecànica amb el propòsit de contribuir a superar (a través de la tecnologia) algunes de les amenaces que enfrontem com a societat. Considere que el calfament global és un dels més estimulants, així que em vaig especialitzar en tecnologies d’energia renovable. Després de cinc anys treballant en el sector elèctric, em doní compte que el desafiament energètic no està tan lligat a la tecnologia com a la política. I esta idea va ser la llavor de la meua empresa emprenedora actual.