Llicenciat i Doctor en Matemàtiques per la Universitat de València, professor Titular en el Departament de Matemàtica Aplicada de la UPV. Subirector de l’Institut Universitari de Matemàtica Pura i Aplicada.

TALLER: Asegurando la participación ciudadana con Blockchain.

 

jmcalabu.blogs.upv.es

Llicenciat i Doctor en Matemàtiques per la Universitat de València actualment és professor Titular d’Universitat en el Departament de Matemàtica Aplicada de la Universitat Politècnica de València (UPV) . És a més Subirector (segon) de l’Institut Universitari de Matemàtica Pura i Aplicada.

Impartix docència en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial (ETSII) sent membre de l’Equip d’Innovació i Qualitat Educativa de Modelització Matemàtica de la UPV així com investigador i investigador principal de diferents Projectes d’Innovació i Millora Educativa. En 2009 va ser premi d’Excel·lència Docent de l’ETSII. És organitzador de les Jornades de Modelització Matemàtica, té diferents publicacions docents i és editor de la revista Modelling in Science Education and Learning (http://polipapers.upv.es/index.php/MSEL) . Ha realitzat diferents tallers de divulgació matemàtica a nivell d’Educació Primària i Secundària.

Té més de 30 articles d’investigació en revistes d’impacte. En l’actualitat compagina la seua investigació en Anàlisi Funcional amb l’estudi d’algoritmes i implementació de programes informàtics (entre altres, Neo4j, R, Docker, ElasticSearch, Zeppelin,…) per a grans bases de dades.

 

INSCRÍBETE A LAS CONFERENCIAS