secretari general de la Conselleria de Transparència, Participació i Portaveu de la Regió de Múrcia. Taula redona: “Participación ciutadana, tecnologia i aplicaciones” “Sistemas de participació ciutadana per al compromís social i Polític”.

 

secretari general de la Conselleria de Transparència, Participació i Portaveu de la Regió de Múrcia.

Taula redona: “Participación ciutadana, tecnologia i aplicaciones” “Sistemas de participació ciutadana per al compromís social i Polític”

Inscriu-te ací!


 @EnriqueUjaldon
 linkedin.com/in/enrique-ujaldón

Premi extraordinari de Llicenciatura, catedràtic de Filosofia, màster en Filosofia de la Ment per la Universitat de Hull (Regne Unit) , diploma en Estudis Avançats en Filosofia Política, doctor europeu en Filosofia per la Universitat de Múrcia i Premi extraordinari de Doctorat. Ha ampliat estudis en la Universitat de Trier (Alemanya) i en la IE Business School (Madrid).

Cofundador de la plataforma cívica Lliures i Iguals. Ha sigut president de la Societat de Filosofia de la Regió de Múrcia i de Ciutadans per al Progrés, director general de Belles Arts, de l’Institut de Turisme de la Regió de Múrcia i director general de Recursos Humans i Planificació Educativa. Responsable de Relacions Institucionals del Partit Popular de Múrcia. Traductor, editor i autor de nombrosos llibres i articles; entre ells, La constitució de la llibertat en Adam Smith (Madrid, 2008) i coautor de La cultura política liberal (Madrid, 2014) . La seua última publicació, junt amb Alfonso Galindo, és Deu mites de la democràcia (Almuzara, 2016).