Senior Researcher at Hospital Gregorio Marañón

Taula redona “Participación ciutadana, tecnologia i aplicaciones” “Sistemas de participació ciutadana per al compromís social i Polític”

Inscriu-te ací!


 @amcliment
 linkedin.com/in/andreu-m-climent

Andreu M. Climent és doctor Enginyeria Electrònica per la Universitat Politècnica de València (UPV) des de 2011. Actualment és investigador Juan de la Cerva en l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid, professor associat en el departament d’enginyeria electrònica de la UPV i adjunt a la Direcció Del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa en Malalties Cardiovasculars (CIBERCV).

El Dr. Climent coordina l’àrea d’investigació en electrofisiologia cardíaca del Laboratori d’Investigació Traslacional en Cardiologia de l’Institut d’Investigació Sanitària Gregorio Marañón.

Entre les línies d’investigació principals del Dr. Climent cal destacar:

  • Enginyeria tisular i teràpies cel·lulars per a la regeneració de teixit cardíac post-infart.
  • Tècniques experimentals de mapeo d’arítmies cardíaques (i.e. cartografia òptica sobre cultius in-vitro i cor aïllat porcí).
  • Tècniques no-convencionals de caracterització d’arítmies cardíaques (i.e. cartografia elèctrica no-invasiva i endocardíaca durant arítmies supraventriculars).

Com a investigador, el Dr. Climent és coautor de més de 30 articles científics en revistes JCR, ha participat en diversos projectes d’investigació competitiva, ha dirigit 3 tesis doctorals i més de 20 projectes final de grau o màster. A més el Dr. Climent és membre del Comité d’Ètica i Experimentació Animal de l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid.

El Dr. Climent ha realitzat estades d’investigació en diversos centres europeus i nord-americans (Cleveland Clinic, EUA, la Universitat de Michigan, EUA, el Leizig Herzzentrum, Alemanya, la Universitats Klinikum de Magdeburg, Alemanya, la Universitat Politècnica de Milà i la Lund University, Suècia).

En el vessant docent, a més de la UPV el Dr. Climent ha sigut professor del Grau d’Enginyeria Biomèdica en la Universitat Carles III de Madrid, i d’Enginyeria Elèctrica en la Florida Universitària.

Mes Informació