Jutge-Magistrat, advocat, director del despatx jurídic ILOCAD SL. i president de la Fundació Internacional Baltasar Garzón, pro Drets Humans i jurisdicció universal

TAULA REDONA

President de la Fundació Internacional Baltasar Garzón, FIBGAR, amb seu a Espanya, Mèxic, Colòmbia i Argentina. Amb programes en desenvolupament en la defensa i promoció dels Drets Humans, la lluita per la transparència i el desenvolupament de la Jurisdicció Universal.

Director del despatx jurídic ILOCAD SL. (International Legal Organization for Cooperation and Developement), amb seu a Madrid i Jaén.

Promotor de “Actua”, punt de trobada política, multidisciplinar i transversal per combatre la desocupació, la precarietat, desigualtat social i de gènere, les retallades sanitàries i educatives, la baixada de les pensions i la manca de futur per a milions de persones.

Assessor de la Fiscalia de la Cort Penal Internacional durant 2010 i 2011. Membre del Comitè de prevenció de la tortura del Consell d’Europa el 2011 i 2012. Assessor de la Missió de Suport al Procés de Pau de l’OEA a Colòmbia els anys 2011 i 2012. Assessor de la Comissió de Drets Humans de la Cambra de Representants d’Argentina, fins a desembre de 2015. President i Director Executiu del Centre Internacional per a la Promoció dels Drets Humans de la UNESCO d’Argentina, entre els anys 2012 i 2016. Coordinador de la Veeduría Internacional de la reforma de la funció judicial, duta a terme l’any 2012 a l’Equador. Col·laborador del departament de Drets Humans de la Universitat de Washington de Seattle, EUA entre 2011 i 2015.

Autor de 14 llibres, múltiples articles i assaigs. La seva darrera publicació “No a la Impunitat” Jurisdicció Universal, l’última esperança de les Víctimes.

Doctor Honoris Causa per 30 universitats de tot el món.

Membre de diferents Organitzacions Humanitàries, Centres de Drets Humans i de Mediació en Conflictes, dins i fora d’Espanya.

 

 

INSCRIU-TE A LES CONFERÈNCIES