Director del Grup Iglesias.

TAULA REDONA

Juan Carlos és juntament amb Borja i Pedro Iglesias, responsables de Grup Iglesias. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la restauració, Grup Iglesias compta amb 3 restaurants i diferents punts de servei d’àpats i assessories en alguns dels espais més emblemàtics de Barcelona.

A més, la companyia està present en projectes empresarials diferents gràcies als productes que naixen de l’I+D del grup. En 1986, Cándido Iglesias va fundar la marisquería Ries de Galícia, a la qual seguiran, ja amb la segona generació integrada en la gestió, la popular Casa de Tapes Cañota i Espai Kru. En 2010 Grup Iglesias va segellar la seua associació amb els germans Adrià, amb els qui han erigit 6 locals de cort bulliniano que han transformat la fisonomia del Paral·lel com a centre neuràlgic de l’avantguarda culinària: Tiquets, Pakta, Celler 1900, Xiquet Vell, Fulla Santa i Enigma.

En 2016 van veure la llum els primers projectes fora del Paral·lel apostant per les assessories i acords amb altres grups per a traslladar i expandir la seua consolidada oferta a nous espais. En 2018, arriba l’acord entre Grup Iglesias i Grup Amnèsia que acosta a Cova Santa (Eivissa) la proposta gastronòmica de Espai Kru. D’ací aprofita el que necessites.