Edicions anteriors – Escola d’Estiu

- ESCOLA D'ESTIU 2016 -
 

Curs Transparència a través de les dades 2016

 

Este curs que es va celebrar en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica (ETSINF) de la Universitat Politècnica de València els dies 7, 8 i 9 de setembre de 2016, va sorgir en el marc de col·laboració que s'ha establit amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació amb l'ETSINF i el Màster Universitari en Gestió de la Informació - MUGI.

El curs es compon de tres mòduls, el primer d'introducció a l'Open Data, el segon de gestió i explotació de dades i el tercer de Big data i aplicacions.

En els tallers s'abordaren exemples i casos pràctics de com es poden utilitzar les dades oberts. Amb ells es comptaren històries que es produïsquen a través de les dades oberts de l'administració i que permeten la promoció del Govern Obert.

Els tallers estaven preparats perquè puga accedir qualsevol tipus de professional amb uns mínims coneixements d'informàtica, ja que a través de l'ús pràctic de les distintes ferramentes es podran realitzar visualitzacions, anàlisi de dades i conéixer les possibilitats del món de les dades oberts.

Col·laboraren també en este curs el Màster en Big Data Analytics i el Màster Universitari en Enginyeria Informàtica de l'Escola Superior d'Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València.

La direcció del curs d'estiu ha estat a càrrec d'Antonia Ferrer, directora també de la Càtedra de Transparència i Participació i del Màster Universitari en Gestió de la Informació de la UPV.

LLOC

Tallers: Aula L. 1G 1.0 - L. TORVALDS
Ponències: Saló d'actes de la ETSINF, edifici 1E.

Descarga el programa en PDF