Màster en Gestió de la Informació en la Universitat Politècnica de València.


sadiagon@upv.es
linkedin.com/in/sara-diago-gonzalvo
@sardiagon

CV

Diplomada en Ciències Empresarials (2014) i graduada en Administració i Direcció d’Empreses (2015) per la Universitat de València. Màster en Gestió de la Informació (2017) en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València.

Ha obtingut el primer premi al millor Treball Final de Màster (2017) orientat a la reutilització de la informació en l’àmbit de les contractacions públiques, “La contractació pública al detall. Comparador de les licitacions ofertadas”.

Actualment, lidera un equip de treball multidisciplinari format per 9 persones amb el projecte “LicitaLio: El teu comparador de contractes del Sector Público”, finalista de la Fase II del Desafiament Aporta 2017.Recientemente, ha participat com a conferenciant invitada en el V Festival dels llibres i III Jornades del coneixement – “El món dels datos” organitzades per EPM a Medellín – Colòmbia.

En l’últim any ha sigut guanyadora de diversos premis relacionats amb l’ús i la reutilització de la informació de caràcter públic, com a Primer premi Idees Challenge 2017 amb el projecte BikeUPV, Segon premi Open Datathon 2017 UPV amb el projecte “Gasto en I+D en els pressupostos de la Generalitat Valenciana” i Premi Hack For Good Ajuntament de València pel projecte “Gestión del soroll ambiental en Valencia”.

Les seues investigacions se centren principalment en l’ús i reutilització de la informació del sector públic per a la proposta de solucions i millora de les Administracions Públiques.