Professor Titular d’Universitat Departament de Sistemes Informació i Computació Universitat Politècnica de València.

TALLER: Minant Twitter (amb python)

MATERIAL

Llicenciat en Informàtica per la Universitat Politècnica de València (1997) i Doctor en Informàtica per la mateixa universitat en 2004. En l’actualitat és Professor Titular d’Universitat de l’Àrea de Llenguatges i Sistemes Informàtics en el Departament de Sistemes Informàtics i Computació de la UPV.

Experiència docent de més de 15 anys en les titulacions d’Enginyeria en Informàtica, Llicenciatura en Documentació, Màster Universitari en Gestió de la Informació i Màster Universitari en Intel·ligència Artificial, Reconeixement de Formes i Imatge Digital. En general, la seua docència inclou els camps del disseny i gestió de sistemes d’informació, les ciències de la computació i l’aprenentatge automàtic impartint assignatures com a Bases de Dades, Sistemes d’Emmagatzemament i Recuperació d’Informació, Algorítmica o Reconeixement De La Parla. Ha dirigit més de 15 Projectes Final de Carrera, Treballs Final de Grau i Treballs Final de Màster. Té reconeguts 2 trams docents. Impartix l’assignatura Text Mining en Social Mitja en el titule propi de l’ETSInf sobre Big Data Analytics.

Les seues línies d’investigació s’emmarquen dins de les Tecnologies De La Parla i el Processament del Llenguatge Natural; destacant, entre altres, la seua investigació en Comprensió del Llenguatge Natural, l’Anàlisi de la Polaritat i les Emocions en text, parla i documents multimèdia; i els Sistemes de Diàleg home-màquina. Ha publicat més de 80 treballs en revistes i ponències en congressos internacionals. Ha participat com a investigador en 8 projectes subvencionats en convocatòries públiques i és actualment Investigador Principal d’un projecte CICYT.

Ha dirigit 1 Tesi Doctoral i compta amb 2 trams d’investigació reconeguts.

 

INSCRÍBETE A LAS CONFERENCIAS