Escola d’estiu 2018

- UN CURS PER A CONÈIXER LES POSSIBILITATS DEL MÓN DE LES DADES OBERTES -
 

CURS TRANSPARÈNCIA A TRAVÉS DE LES DADES 2018

 

Continuant amb la iniciativa que va començar fa 2 cursos, seguim amb la formació sobre transparència i gestió de dades, amb la convocatòria de una nova edició de l'Escola d'Estiu, que ens introdueix en la Participació Ciutadana.

Aquest curs que va a celebrar-se en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica (ETSINF) de la Universitat Politècnica de València, els dies 26, 27 i 28 de juny de 2018, surt en el marc de colaboració que s'ha establert amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació amb la ETSINF i el Màster Universitari en Gestió de la Informació - MUGI.

Durant les sessions matinals en les ponències, coneixerem la importància de ferramentes que estan a favor de la Participació Ciutadana ,on les ponents de diferents nacionalitats comentaran la seua participació en projectes que fomenten un teixit associatiu fort i representatiu, per a que la ciutadania siga activa i així exercisca el seu dret, tenint comunicació amb les institucions mitjançant diferents ferramentes.

Els tallers estan preparats per a que puga accedir qualsevol tipus de professional amb uns mínims coneixements d'informàtica, ja que mitjançant de l'ús pràctic de les diferents ferramentes, es podran realitzar activitats per a l'anàlisi, reutilització i implementació de dades i conèixer les possibilitats del món de les dades obertes.

El curs d'estiu està dirigit per Antonia Ferrer, que és també directora de la Càtedra de Transparència i Gestió de Dades i del Màster Universitari en Gestió de la Informació de la UPV (MUGI.). Col·laboren en esta III edició de l'Escola d'Estiu, la Fundació Ciutadà Intel·ligent i Las Naves Valencia

Organització:


Colaboració

PROGRAMA


Descàrrega el programa en PDF