Enginyer Informàtic i Màster en Tecnologies Informàtiques Avançades per la Universitat de Huelva amb especialitat en Mineria de Dades i Aprenentatge Automàtic.

TALLER:La reutilització de la informació del sector públic

MATERIAL

El potencial que té la reutilització de la informació del sector públic és coneguda pels ciutadans, però, com reutilitzar-la planteja encara prou dubtes. En aquest taller es prendran distints exemples de dades del sector públic i es tractarà la seua utilització – reutilització de manera pràctica.

Compta amb més de 12 anys d’experiència professional tant en el sector públic com a privat en processos de construcció de programari i en tasques d’anàlisi i visualització de datos.Trabaja actualment en la cooperativa Enreda de la que és soci i en la que es realitzen projectes tecnològics relacionats amb la transformació social i les tecnologies cíviques.

Cofundador de l’associació Openkratio (transparència i participació) i del Projecte Colibrí (monitorització parlamentària) . A més, forma part de l’equip de Tipi Ciutadà, un projecte molt ambiciós de monitorització parlamentària en temes de pobresa i exclusió social.

Finalment, node actiu de l’Hacker Space Sevilla i de REES Andalusia (Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària).

 

INSCRIU-TE A LES CONFERÈNCIES