Directora del diari NacióDigital i Directora acadèmica del Diploma NOU de la Facultat de Comunicació Blanquerna-Universitat Ramon Llull

TALLER: Com començar a treballar amb dades i sol·licitar els que no trobem.

MATERIAL

En este taller es treballarà en la formulació de preguntes i com trobar respostes mitjançant les dades que proporcionen els distints portals de l’administració. Si estes preguntes no es pogueren respondre amb la informació disponible cal sol·licitar-la, per la qual cosa es treballarà també en la manera de realitzar les peticions d’informació a l’administració.

@kpeiro
karmapeiro.wordpress.com

Des de 2015 és Directora del diari online líder en català, NacióDigital i des de 2017, Directora acadèmica del Diploma d’Especialització Universitària en Periodisme de Dades (NOU) de la Facultat de Comunicació Blanquerna-Universitat Ramon Llull (Barcelona).

Karma ha sigut també Co-organizadora de les Jornades de Periodisme de Dades i Open Data, JPD’13, JPD14 i JPD15, membre de la Junta de l’Open Knowledge Foundation-es, organització sense ànim de lucre que promou el coneixement obert a nivell internacional i professora de ‘Periodismo Digital’ i del Màster de Reporterisme i Producció HiperMitja en la Facultat de Comunicació Blanquerna-Universitat Ramon Llull (Barcelona) . (De 2011-14) Habitual conferenciant en seminaris i debats relacionats amb el Periodisme de Dades, Transparència, Dades oberts i Comunicació Digita, és membre del Consell Assessor de la Iniciativa Barcelona Open Data.

 

INSCRIU-TE A LES CONFERÈNCIES