Director de l’Agència Antifrau de la Comunitat Valenciana

PONÈNCIA: El frau i les seues conseqüències.

@llinaresjoan
linkedin.com/in/joan-llinares-gómez/

Llicenciat en dret, va realitzar diversos màsters en el camp de la gestió cultural. Va treballar com a funcionari al Cos Nacional de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local.

Ha tingut diversos càrrecs en la gestió d’institucions públiques. Va ser administrador de l’Institut Valencià d’Art Modern entre 1989 i 2000, data en què va passar a ser administrador del Museu Nacional d’Art de Catalunya. Posteriorment va ser director general del Palau de la Música Catalana, càrrec que va assumir el 30 de juliol de 2009 després de l’escàndol de Felix Millet. Va renunciar al càrrec el 2 de desembre de 2010, al·legant que ja havia complit la seua missió.

Des de el mes de gener de 2011 és director gerent d’Edicions Bromera, una editorial amb seu a Alzira, el seu poble natal. Posteriorment, entre 2015 i 2017 ha sigut gerent de l’Ajuntament de Barcelona. En maig de 2017 va ser anomenat director de l’Agència Antifrau del País Valencià després que les Corts Valencianes ho triaren amb 65 vots a favor, 24 en blanc i 5 nuls.

 

INSCRIU-TE A LES CONFERÈNCIES