Cap del Servei de Seguretat de la Generalitat Valenciana

PONÈNCIA: El Repte de la Ciberseguridad en la Societat Digital

@carmensdurba
linkedin.com/in/carmen-serrano-durbá-5690b886/

Enginyera Informàtica per la Universitat Politècnica de València i funcionària de carrera de la Generalitat Valenciana adscrita al cos Administració Especial Superior Tècnic d’Enginyeria Informàtica.

Després d’ocupar diversos llocs en la Conselleria d’Obres Públiques, Urbanisme i Transports, on va administrar bases de dades i va dirigir projectes de desenvolupament, va ocupar durant catorze anys la direcció del Servici d’Informàtica de la Conselleria de Medi Ambient període en el qual cal destacar el desenrotllament de diversos projectes de seguretat en aquesta conselleria.

Des de 2012 és Cap del Servei de Seguretat de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions en la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic. També és Responsable de Seguretat de la Generalitat, i membre del Comité de Seguretat de la Informació de les Administracions Públiques.

Dirigix el desenvolupament  de l’estratègia de seguretat de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i del Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana (CSIRT-CV).

Recentment ha rebut el premi SIC de la Ciberseguridad 2017 pel seu exercici professional com CISO.

 

INSCRIU-TE A LES CONFERÈNCIES